Η Διοίκηση της Ειδικής Παθολογικής Κλινικής Γ. ΚΑΝΑΚΙΔΗ, έχοντας ως γνώμονα την κάλυψη των απαιτήσεων των ασθενών καθώς και των παρεχόμενων υπηρεσιών της, εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000, έτσι ώστε να καλύπτεται όλο το φάσμα λειτουργίας της.
Η εφαρμογή του Συστήματος εγγυάται:
- Την απόλυτη κάλυψη των απαιτήσεων και αναγκών των ασθενών, καθώς και την δημιουργία αισθήματος ασφάλειας σε όλα τα στάδια φροντίδας και περίθαλψης που τους παρέχεται
- Την τήρηση των αρχών που προδιαγράφονται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας
- Τη συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση του προσωπικού της Κλινικής
- Τη συνεργασία με έμπειρους ιατρούς, με σκοπό τη παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου
- Τη συμμόρφωση με τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις
- Τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των απειλών ή την αξιοποίηση των ευκαιριών που μπορεί να επηρεάζουν την συμμόρφωση των παρεχομένων υπηρεσιών, καθώς και την ικανότητα της Κλινικής για την ενίσχυση της ικανοποίησης των ασθενών και λοιπών πελατών και ενδιαφερομένων μερών
- Την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της συνολικής εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων
Η Κλινική δεσμεύεται και στοχεύει στην διάθεση γευμάτων τα οποία είναι σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και κατάλληλα για την χρήση που προορίζονται.
Η Διοίκηση της εταιρίας δεσμεύεται για τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας του συστήματος ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων, όπως και για τη συμμόρφωση με την ισχύουσα Εθνική και Διεθνή νομοθεσία, αποδεικνύοντας τη συνεχή βελτίωση και προσήλωση στην ασφάλεια και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της. Επίσης, η εταιρία δεσμεύεται για τη γνωστοποίηση και την κατανόηση της πολιτικής, σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη της εταιρίας, λαμβάνοντας υπόψη συνεχώς τα νέα επιστημονικά και νομοθετικά δεδομένα.
Η εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων είναι υποχρεωτική για το σύνολο των εργαζομένων στην εταιρία, συμπεριλαμβανομένων και των συνεργατών της εταιρίας.
Όλα τα παραπάνω ανασκοπούνται σε ετήσια βάση από την Διοίκηση της εταιρίας και αποτελούν δέσμευσή της ως προς τη συνεχή βελτίωση του συστήματος ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, με βάση και τα αποτελέσματα των μετρήσιμων στόχων που έχει θέσει η εταιρία για την υποστήριξη των δεσμεύσεων που απορρέουν από την εφαρμογή του συστήματος.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ
Πάντου Αγγελική
14/06/2024