Η Κλινική

Η Κλινική μας σε συμμόρφωση με τον κανονισμό 852/2004 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την παραγωγή Ασφαλών Τροφίμων είναι πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO 22000:2005 (HACCP) για την παρασκευή & διάθεση γευμάτων σε Νοσηλευόμενους εντός της Κλινικής

Με πολυετή πείρα και εξειδίκευση στην αντιμετώπιση βαρέων περιστατικών, απευθυνόμαστε σε μια κατηγορία χρονιών πασχόντων ασθενών όπως με ΑΕΕ, σκλήρυνση κατά πλακάς, αρτηριοσκληρυντικές εγκεφαλοπάθειες, νόσος Parkinson, άτομα στα πρώτα στάδια μιας εκφυλιστικής νόσου (Alzheimer’s – Γεροντική άνοια) μέχρι ασθενείς με πλήρη έλλειψη κινητικότητας και νοητικής διαύγειας (σε πλήρη κατάκλιση). Η διάρκεια της παραμονής του καθορίζεται αποκλειστικά από την επιθυμία και τις ανάγκες του ασθενούς και της οικογένειάς του.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, σημειώνεται σταδιακή αύξηση αριθμού ηλικιωμένων ατόμων. Η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα απασχολεί ολοένα και περισσότερο την κοινότητα των επιστημών υγείας. Καθώς όμως ο μέσος όρος ζωής αυξάνεται, ταυτόχρονα αυξάνονται και οι ασθένειες που σχετίζονται με τις μεγαλύτερες ηλικίες. Οι ηλικιωμένοι χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και ακόμη περισσότερο όταν πάσχουν από κάποια μορφή άνοιας. Η επιβάρυνση από την φροντίδα ενός ανοϊκού ασθενή μπορεί να είναι σωματική, ψυχική αλλά και οικονομική. Η πτώση της νοητικής και της σωματικής κατάστασης έχουν ως αποτέλεσμα το άτομο να δυσκολεύεται να αυτοεξυπηρετηθεί. Οι ηλικιωμένοι ασθενείς έχουν ιδιαιτερότητες όσον αφορά στην περίθαλψή τους. Σε αυτή την ηλικία συναντάμε χρόνιες παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος, (υπέρταση, καρδιακή ανεπάρκεια, φλεβική ανεπάρκεια) του νευρικού συστήματος ,( Νόσος του Parkinson, άνοια, εγκεφαλικά επεισόδια, μελαγχολία) του μυοσκελετικού συστήματος, ( οστεοπόρωση, εκφυλιστική αρθρίτιδα) προβλήματα στα αισθητήρια όργανα, (καταρράκτης, ελάττωση της ακοής) του πεπτικό συστήματος (δυσκοιλιότητα, προβλήματα στα δόντια) και του αναπνευστικού (χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια).

Έρχεται η μέρα που οι ανάγκες των αγαπημένων μας ανθρώπων ξεπερνούν τις δικές μας δυνατότητες.

Όταν δεν είμαστε πλέον σε θέση να αναλάβουμε την φροντίδα του αγαπημένου μας προσώπου στο σπίτι, η επιλογή μιας κλινικής χρόνιων νοσημάτων είναι ίσως η μοναδική λύση. Ο άνθρωπος αποτελεί την κινητήριο δύναμη της αναπτυξιακής μας πορείας που είναι αποτέλεσμα κοινού στόχου του ανθρώπινου δυναμικού και της διοίκησης.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιπλέον διευκρινίσεις ή πληροφορίες

Οικονομικά Στοιχεία